2024-08-22
Fryshusets projekt kring UVAS

Välkommen på ett webbinarium!

22 augusti Kl. 10.00-11.00


Vi hälsar er välkommen att lyssna om Fryshusets projekt kring UVAS

Välkommen att lyssna på Katarina Nilsson, kunskapsområdeschef för Arbete och Entreprenörskap på Fryshuset, som kommer att prata om Fryshusets arbete med UVAS samt pågående ESF+ projekt 4uvas Innovativ Samverkan.

Katarina kommer att ge oss lyssnare en överblick av arbetet med UVAS generellt och Fryshusets tidigare och pågående projektet med fokus på målgruppen UVAS – där tidigare projekt arbetat fram en nationell samverkansmodell som i pågående projekt nu testkörs i Nybro Kommun, Småland, 4UVAS Innovativ Samverkan.

Projektet ”4uvas Innovativ Samverkan” är socialt i sitt mål. De vill öka människors välmående, inkludering och egenmakt. Det är även socialt i sitt medel, på så vis att det kommer utvecklas genom kollektiva processer, med nya strukturer och relationer. Det är en nytänkande typ av samverkan mellan olika samhällssektorer.

UVAS = Unga som varken arbetar eller studerar.

I Sverige finns närmare 140 000 unga som varken arbetar eller studerar. Hur kan vi tillsammans förändra situationen och ge dessa unga invånare möjligheten till en annan framtid?

Föreläsningen är kostnadsfri, anslut er via länken nedan.

Öppna inbjudan (PDF)


Datum:

Torsdag 22 augusti 2024

Tid:

Kl. 10.00-11.00

Plats:

Digitalt på Teams

Arrangör:

Samordningsförbundet Värmdö Nacka

Besök vår hemsida